Beste RKC-vrienden,
Zoals het nu al enkele jaren gaat, organiseert de jeugdraad een ontbijtdag op Sinte Mette! Ook dit jaar kan je je voetjes onder tafel schuiven en bediend worden in de grote zaal van GC Den Dries. Deze gezellige voormiddag vindt plaats op zondag 11 november 2018. We trekken het concept van vorig jaar door en verwelkomen jullie weer op onze ontbijt- brunchdag. Dit wil zeggen dat je welkom bent vanaf 9u en de laatsten om 11u verwacht worden.

Welk aanbod heeft de jeugdraad voor je klaar?
Er is een ontbijt voorzien voor volwassenen en eentje voor de kleinsten (t/m 10 jaar). Voor de grote eters onder ons kan dit aan 13 euro per persoon en voor de kleine hongerkes is dit aan 7 euro per persoon. De allerkleinsten (t/m 3 jaar) eten gratis. NIEUW dit jaar is het afhalen van een ontbijt (zonder spek en eieren en drank) aan de vaste prijs van 8 euro! Af te halen via de keuken.
Wat valt er zoal te eten?
Er zal een buffet opgesteld staan waar naar believen kan worden gehaald. Pistolets, croissants, sandwiches, gewone boterhammen, beleg, choco, confituur, … noem maar op! Ook wordt er opnieuw spek met eieren bereid, kortom: alles zal er zijn. Bij het ontbijt/brunch is fruitsap, koffie of thee voorzien. Als je iets anders wenst te drinken is dit aan de aangegeven prijzen. Aangezien brunchen vaak gepaard gaat met een glaasje bubbels voorzien we ook cava, deze kan je apart bestellen en betalen.
Wat moet je nu doen?
Inschrijven kan via Twizzit of via e-mail op het adres ontbijtdag@rkc.be vóór 1/11/2017. Maak vermelding van je naam en het aantal volwassenen, kinderen (t/m 10 jaar) en allerkleinsten (t/m 3 jaar). Inschrijving is pas geldig na overschrijving van het te betalen bedrag op rekeningnummer BE68 2300 1761 6634 met de vermelding ONTBIJTDAG. Gelieve dit bedrag ook meteen te storten zodat we onze inkopen goed kunnen inschatten.
Vergeet zeker niet je vrienden, kennissen, oma’s en opa’s en vrienden van de vrienden van je vrienden uit te nodigen! Wees er snel bij zodat je zeker bent van je plaatsje.
Met de opbrengst van deze editie wordt zoals steeds geïnvesteerd in de (jeugd)werking van RKC.
Smakelijk!
De Jeugdraad