Zondag 8 november kan iedereen genieten van een afhaalontbijt van Retie Korfbalclub RKC vzw


AFHAALONTBIJT

Omwille van Corona geen ‘zittende’ ontbijtdag in GC Den Dries maar een ‘afhaal’ ontbijtdag op zondag 8 november 2020! We kiezen dit jaar om iedereen te laten genieten van ons ontbijt en niet enkel eigen leden en sympathisanten. Breng heel jouw familie, al jouw vrienden en  kennissen op de hoogte om ook van deze ontbijtdag een succes te maken!

WAT BIEDEN WE AAN?

Er is een afhaalontbijt voorzien in een S, M, L en XL-versie. Voor de S-versie betaal je €8, voor de M-versie betaal je €10, voor de L-versie €12 en voor de XL-versie €14.

 

WAT VALT ER ZOAL TE ETEN?

S-versie: 1 sandwich, 2 boterhammen, donut, beleg (kaas,kippenwit,boterhamworst), confituur, choco en hagelslag, boter, chocomelk, appel en verrassing.

M-versie, 1 pistolet, 1 sandwich, donut, beleg (kaas, hesp), confituur, choco en hagelslag, boter, fruitsap, appel en verrassing.

L-versie: 1 pistolet, 2 sandwiches, croissant, beleg (kaas, hesp, strasbourg), confituur, choco, boter, verse fruitsalade, yoghurt en cupcake.

XL-versie: 2 pistolets, 2 sandwiches, croissant, beleg (kaas, hesp, strasbourg), confituur, choco, boter, hard gekookt ei, verse fruitsalade, yoghurt en cupcake.

WAT MOET JE NU DOEN?

Inschrijven kan via Twizzit (eigen leden) of via e-mail op het adres ontbijtdag@rkc.be en dit vóór 1/11/2020. Maak vermelding van je naam en het aantal ontbijten dat je wenst en in welke versie S,M, L of XL. Ook vermelden wanneer je het ontbijt (individueel verpakt) wenst op te halen. Dit kan om 8u00, 8u30, 9u00, 9u30, 10u00, 10u30 of ten laatste om 11u00. Uiteraard ook afhalen in GC Den Dries. Inschrijving is pas geldig na overschrijving van het te betalen bedrag op rekeningnummer BE68 2300 1761 6634 met de vermelding ONTBIJTDAG 2020. Alle bedragen moeten ook vóór 1/11/2020 worden gestort.

 

Met de opbrengst van deze editie wordt zoals steeds geïnvesteerd in de (jeugd)werking van RKC.

Smakelijk!

De jeugdraad