We zijn nog steeds bezig!


Tom Brusten mocht de 3000 bar hogedruk gebruiken van zijn baas de firma MIC. Waarom? Om de pylonen voor de terreinverlichting meer dan grondig te reinigen. Bedankt MIC en bedankt Tom!

Nog elke dag, behalve donderdag en zondag, zijn Gust en Marc, op het Vossekot bezig. Regelmatig worden ze geholpen door enthousiaste vrijwilliigers en dat is tof. 

Momenteel zitten we in de afwerkingsfase. De laatste weken is er zelf vloer gelegd in de berging en keuken, worden de wandtegels in de sanitaire blokken en de douches geplaatst, wordt er elke zaterdag aan de elektriciteit gewerkt en is men bezig met de voorbereiding voor de 'grote' werken die op de planning staan: installatie verwarming en sanitair, plaatsen van steentapijt, installatie ventilatie-unit, inrichting van kantine, kleedkamers en nog een heleboel kleinere werkjes. 

We starten zeker met de trainingen (als Corona het toelaat) in maart 2021. We hopen enkele weken vroeger klaar te zijn!

Zondag 8 november kan iedereen genieten van een afhaalontbijt van Retie Korfbalclub RKC vzw

Moev organiseerde samen met Retie Korfbalclub RKC vzw  een korfbalinstuif! 50 kinderen van Arendonkse scholen namen hieraan deel. Met hulp van onze spelers van U16 en enkele bestuursleden verliep alles vlekkeloos!

www.moev.be

 

 

www.moev.be

IEDEREEN KAN, ZEKER IN DEZE CORONA-PERIODE, MEEHELPEN AAN DE BOUW VAN ONZE NIEUWE SPORTINFRASTRUCTUUR

In juli 2019 starten we met de bouw van een nieuwe kantine en kleedkamers op het Gemeentelijk Sportpark Vossekot, Geenend 15 in Retie. We hopen begin 2021 klaar te zijn!

Je kan meehelpen door stenen te sponsoren en je betaalt daarvoor een bedrag van €1 per steen   

Je kan ook een bedrag sponsoren via storting op het rekeningnummer van RKC :  BE68 2300 1761 6634 met vermelding SPONSORACTIE

Samen gaan we voor 10.000 stenen!

ALVAST BEDANKT!

Door online te shoppen kan je ons steunen!
Huh? Online shoppen en steunen? Hoe  kan dat?
Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je RKC gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.
Alvast bedankt,
Namens het bestuur.
PARTNERS
De wereld van RKC
Activiteiten

© 2019, website powered by Twizzit.com