En het laatste sterretje van de week van dit seizoen is... 

PROFICIAT

Jij mag je opmaken als de belangrijkste speler tijdens onze 1ste ploeg tegen Limes

Op vrijdag 10 mei is het weer zover. Dan vindt onze jaarlijkse quiz plaats in GC Den Dries. Om onze eigen leden zeker de kans te geven om tijdig in te schrijven, delen we deze info eerst binnen RKC. Uiteraard mag je dit doorgeven aan kennissen, vrienden, familie,... Voor onze nieuwe leden: onze quiz is een algemene quiz waar we steeds een leuke twist aan willen geven. Daarom staat fun ook centraal. Wil je deelnemen, kans maken op prachtige prijzen en onze club steunen, schrijf je dan snel in via Justforfunquiz@gmail.com en wie weet worden jullie de kampioenen van 2019.

RKC heet onze nieuwe hoofdsponsor meer dan welkom: Casa Mia. De meesten kennen Casa Mia binnen RKC via Chelsea, een speelster bij U14 blauw en de dochter van de eigenaars van Casa Mia. 

DANKJEWEL en laten we samen aan een mooie toekomst werken.

De laatste site was nog niet zo oud, maar we moeten als club groeien en uitkijken naar de toekomst. Deze nieuwe site is dan ook overal aan gelinkt met Twizzit waardoor het nog gemakkelijker is om alles aan te passen of op te zoeken.

Beste leden van RKC,
Yes, vanaf nu kan iedereen online shoppen én ons steunen!
Huh? Online shoppen en steunen? Hoe  kan dat?
Maak kennis met Trooper. Een website voor al je online shopping die ervoor zorgt dat je RKC gratis steunt met je online aankopen, zonder één € meer te betalen.
Alvast bedankt,
Namens het bestuur.
Sponsors
De wereld van RKC
Activiteiten
Verjaardagen
28/05
BENNY WENS
29/05
MEYA LANSIAUX
31/05
INGRID VAN HOUDT
01/06
ARNE GOOSSENS
01/06
SIMON GOOSSENS
03/06
TIJS OLIESLAGERS
04/06
DALIA VAN DE VLIET
04/06
AMELIE REMIJSEN

© 2018, website powered by Twizzit.com